Helsingborg

Well hello there. Har haft en finfin helg i Helsingborg: en reunited gosskör åkte ner för att hälsa på Freja och det var så jäkla fint att ha alla under samma tak igen (minus Sophie men hon var bara 20 min bort så there in spirit). Jag, Sara, Isabelle och Johanna tog tåget från Stockholm på fredagen och efter 45 minuters försening pga bråk (?) nådde vi äntligen slutdestinationen och brakade in med resväskor och sovsäckar på restaurangen där Freja och Felicia satt och väntade. Hahah vilken syn. Hetsåt NÄIZ tapas och gjorde oss hemmastadda hemma hos Freja.
 
I korta drag då: Vi höll på att blåsa bort i hamnen, träffade Jimbo the Gym Boy, åt maaaaaaaaaaaaagiskt bra pizza (vill ha pizza igen. Helst den) och Linda stormade in på lördagen mitt under en powernap och skänkte ny energi till gruppen. Vi fick veta att Johanna aldrig skulle döpa sitt barn till Torflöjt och dansade till C'est la vie igen för första gången på år och dar och alla danssteg satt kvar. Vi körde även drickleken Kamelryttarens hemlighet och kände oss som 18 år igen – enda skillnaden var väl egentligen att frågorna inte längre löd "vem kommer haffa flest ikväll?" utan istället "vem skulle med störst sannolikhet åka dit för skattefusk?"
 
Äeh, helgen fick mig återigen att påminnas om hur mycket jag uppskattar den här gruppen människor. Det känns bara så jäkla skönt att man inte behöver vara rädd för att falla i deras sällskap för att man alltid landar mjukt, så att säga. Det kanske är det som är äkta vänskap, vem vet.