"Allt är tillåtet i krig och opponering"

Deppen jag kände i fredags har sakta men säkert börjat vända mot en begynnande "sommarlovskänsla". Det får väl gå åt helvete i nåt år framöver, det hör väl livet till att ha ett kaosigt år när man är i 20-årsåldern kanske? 
 
Det blir en ytterst kortfattad resumé för jag har varit i någon form av stresstöcken som inte bara gett mig munsår utan även gör att jag blandar ihop veckorna en aning. 
 
Saker jag minns att jag gjort: ätit tacos på Lindas balkong, sprungit Vårruset med jobbet, redigerat reportage med Lina till kl 22 varje kväll och stressat som idioter för att hinna ut innan larmet aktiverats, haft AW på Jennys balkong där Julia och jag blev pinsamt snabbt påverkade av bubbel och jag försökte betala pizza med mitt SL-kort. Jag har också bundit en maskroskrans och åkt på nostalgisightseeing med JulleB, haft en roadtripdag på Lidingö med Linda som guide samt hamburgerkock (DE VAR SÅ JÄVLA GODA!!!!!) och så vet jag att igår var Lina här hemma och vi förberedde oss inför opponering, tog en promenad och slöt cirkeln genom att tantfika med bullängd – något vi föreställt oss redan i februari att vi skulle få göra med våra intervjupersoner men som aldrig skedde så vi tog saken i egna händer.
 
Snart ska jag åka och jobba, har inte varit där på hundra år så kommer knappt ihåg hur man gör. Känner på mig att jag kommer vara sämst i kassan men sånt är livet.
Posing with munsår 101.