Dålig mottagning och bra aliasnamn

Halli hallå!
 
I onsdags inledde jag min praktik och so far so good. När jag använder mitt passerkort i servicedesken står det dock att jag heter Dimitri Fontaine och ni kan ju hoppa upp och sätta er på att jag kommer använda det namnet i framtida böcker, fantastiskt ju!
 
Ännu är det lite för tidigt att göra en utvärdering men konstigt nog känns det bra hittills. Jag säger konstigt eftersom jag är en så pass ångestriden person och hade absolut förväntat mig att må förjävligt så att inte må dåligt när jag vaknar på morgonen är en underlig känsla. Hoppas trenden håller i sig.
 
Veckan har alltså tillbringats på praktik och på jobbet för schemana krockade lite så jag har varit på två ställen samtidigt i stort sett. Jobbade även hela lördagen (igår alltså) och skyndade sedan hem (hur ofta skriver inte jag att jag "skyndade mig till xxx" förresten?? kommer få stressrelaterade hjärtproblem snart) för att ansluta mig till kräftskiva med ett stort gäng familjevänner. Det var kul att träffa folk som jag så sällan ser annars men ändå tycker om. 
 
Idag har jag tagit en promenad med Julia, fast hon vandrade runt i de värmländska skogarna. Förvirrande? Jag förstår det. Tillåt mig att förklara: När vi sågs för adjöfika förra söndagen konstaterade vi efter ett tag att vi inte behöver säga hejdå än eftersom Julia ändå kommer tillbaka den här helgen för ett Stockholmsbesök så vi sa typ bara "aja, tja tja ses på söndag!" men sen visade det sig att hon inte kunde komma hem :((((( Istället gick vi då alltså vår planerade promenad på varsitt håll men pratade i headset, så det var näääääääääääääääästan som att hon gick där bredvid, men bara nästan. Har fortfarande inte fattat att vi inte kan ses längre, vi googlade "distansförhållanden tips" förut men fick inga vettiga råd utom typ att skicka dickpics och det är ju rätt uteslutet. 
Fnissade för mig själv när jag såg den låsta skärmen och upptäckte hur perfekt mitt finger pekar mot "solen" där uppe hahaha