Myrsloken och den 80-åriga maken

Halloooooo!
 
Igår fixade jag i mitt rum under största delen av dagen (hur lång tid kan det ta att förnya lite egentligen?????? För det har fan inte blivit någon stor skillnad.) Sen på kvällen susade jag iväg till Sara, eller nej susade gjorde jag verkligen inte för busschauffören körde i 40 km/h på en 70-väg. Först trodde jag att bussen typ var trasig men sen såg jag att han SATT OCH ÅT framför ratten. Vafan. 
 
Trots detta smärre hinder kom jag ändå fram först (som vanligt haha) och när så småningom Johanna, Linda och Freja dykt upp kunde vårt fantastiska förande ta sin början. Vi lekte dricklekar, Linda och Carl-Jan aka jag hade vinprovning och ingen kunde minnas hur tusan Dark Horse låter. 
 
När tiden var mogen Uber-raceade vi till da club och rockade loss på schlagergolvet till stängning. Vi råkade starta ett storslaget congatåg och sjöng sönder våra röster så alla lät som kraxande kråkor på vägen till tunnelbanan när jag """"hjälpte"""" Sara med min fantastiska ansiktsmassage. You're welcome.
 
Trots att jag kom hem klockan fem och gick upp 10.30 har jag mått oförtjänt bra idag! Jag har dock inte varit ens i närheten av så produktiv som jag tänkt idag, skrev max 100 ord om ens det haha. Nåväl.
 
Imorgon kickar en hektisk vecka igång som jag tamejfan ska rocka, ska plocka fram alla superkrafter jag har.
You wanna be on top? Nanananananana
 
Tack för igår my preciousssssss. Vad vore livet utan er?