Snusk-Pelle

Jag har återuppstått!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Que??? tänker ni nu, låt mig förklara. Sen i lördags (idag är det torsdag future Linnéa) har jag legat helt förstörd i soffan pga magsjuka/magkatarr/matförgiftning/magcancer???? (är inte alls hypokondriskt lagd men till och med jag började noja). Låt oss inte gå in på detaljer för jag tror alla känner till de klassiska symptomen men de varade bara under helgen och sen följde tre dagar av totalt förfall. Det var som nån konstig, B sci-fi-film för jag var så uttorkad att huden i ansiktet började flagna, inte som när man bränt sig utan mer att den bara.... lossnade. Sen kan vi ju addera ett par präktiga dreadlocks efter fem dagar på soffan för att fullända veckans look. Och justja: en alternativt färgad tunga också efter helgens primära aktivitet. SO BJUTIFUL.
 
Hade inte tänkt vara så explicit med det hela men nu när jag kommit ut ur det är det som att det aldrig hände och därför måste jag typ påminna mig själv om hur jävligt det var. För det var det verkligen. Ville nästan dö på riktigt.
 
Så vad gör jag då, mitt i detta helvete? Jo, JAG ÅKER OCH JOBBAR STÄNGNINGSPASS :D:D:D:D:D:D:D:D Dum i huvudet som jag är. Det gick inte bra som vem som helst (utom jag) kan räkna ut. Sjukskrev mig i alla fall dagen efter som tur var. 
 
Eftersom jag varken kunde sova pga ont överallt eller göra någonting annat än ligga i soffan så hade jag inget annat val än bara lyssna på min egen malande hjärna som gick igenom alla ångestfyllda stunder i livet. I ett desperat försök att distrahera mig själv försökte jag göra lite enkla uträkningar och kom fram till att jag inte sovit mer än 2 timmar i taget på över 50 timmar, varav jag spydde under en period på 18,5 timmar och gick ner 3 kg på en dag (vilket kanske är normalt i sånna här situationer i och för sig.)
 
Som med allt annat har jag lite ångest inför om jag verkligen borde "publicera" det här inlägget men samtidigt vore det ju konstigt om jag bara skrev "sorry för dålig update, har varit magsjuk :( men anyways..." när hela jag varit totalt förstörd i fem dagar. Så nu får det vara så här. Tillsvidare i alla fall.