There is no glamour in real life

¡Hola fritatas! 
Kan meddela att humöret fortfarande är tippelitopp, det känns som att livet ÄNTLIGEN börjar vända åt rätt håll peppar peppar. 
 
Veckan har gått kusligt fort med grupparbete och gym mån, tis, ons och igår hade jag skola 8-20 :'( 
Men det var ändå ok för halva dagen ägnades åt att kravla runt på (det oerhört skitiga) golvet och lägga första förband på diverse kroppsdelar, klämma på andras lemmar för att se om de var hela och placera varandra i framåtstupa sidoläge bland annat. (Fel dag att ha en kort shortsdress med väldigt vida ben som flög åt alla håll och kanter haha.)
 
Vi blev klara vid halv fem men eftersom min kvällskurs börjar sex följde jag med Lina och Petra på promenad och kunde sen hoppa på bussen till föreläsningen med närmast perfekt tajming.
 
Jag hade hoppats på en massa inspiration och annat matnyttigt från de två modejournalister som var gästföreläsare men det enda som konstant upprepades var i princip att det inte finns några pengar i mediabranschen längre och därför inte heller någon framtid och jag blev irriterad för jag har fan större insikt än dem vid det här laget. Det slog mig också att det egentligen är värdelöst att höra framgångshistorier från andra för allt är ju i förändring och det säger mig ingenting att han eller hon kunde nå framgång i och med internets framkomst. TOO LITTLE TOO LATE PAL. 
 
På tal om att livet tycks vända så lyckades Julia och jag oplanerat tajma så hon kunde plocka upp mig med bilen så jag fick skjuts hem efter föreläsningen<333 Jag fick då veta att gårdagens samtalsämne på jobbet bland annat varit hur ofattbart mycket Linnéa måste jobba i sommar för att schemat ska gå ihop... Julia ba "Du kommer jobba dygnet runt!" Hahahaha story of my life. NÅVÄL det är långt tills dess.
 
Nu: Fredag!!!! Uni och gym står på schemat. SE YA!
Knyter ihop inläggssäcken med det mystiska paket som låg utanför min dörr för en månad sen. Fattade absolut ingenting tills jag hittade lappen inuti påsen som jag sen dess haft nära till hands och läst tusen gånger för att påminna mig om både att orden stämmer och att jag har världens finaste vän.