Bosnien & Hercegovina

Som alla redan vet var jag i Bosnien förra veckan (känns som längre sen?) och jävlar i helvetet vad välbehövligt det var för mig att få ladda upp batterierna, som det så fint brukar heta. Om man jämför ett år med ett dygn så motsvarar veckan jag åker på slappsemester natten– om ni fattar vad jag menar. Det är då jag kan ta en paus och vila från resten av året. Och det har varit så galet mycket sen förra sommaren, så mot den bakgrunden har jag egentligen ingenting att berätta om resan eftersom jag knappt gjorde någonting annat än sov och åt. Snittade på två tupplurar om dagen men sov ändå som en stock varje natt. LÖVELY. 
 
Trots detta (jag menar, hur är det ens MÖJLIGT när jag inte rört mig nånting) blev jag svinsjuk sista dagen och ville dö under hemresan. Fick även något märkligt symptom då jag blev täppt i halsen, alltså på samma sätt som man blir täppt i näsan fast i halsen vilket har varit väldigt obehagligt de senaste dagarna för jag har kunnat andas in men inte ut. 
 
Kom hursomhelst hem i helgen och Sara och jag hade storslagna och långt gångna planer på att överraska Linda på hennes landställe eftersom vi båda var bortresta när hon fyllde år men så åkte den saten hem en dag tidigare från landet så vi hann inte dit, grrrrrrrrrrrrrrrrrr... Aja lika bra kanske med tanke på mitt mående...
 
Tog knappt några bilder i Bosnien (och Hercegovina, varför säger jag aldrig hela??) så det blir bara ett bildinlägg och jag tänker främja mobilanvändandet över datoranvändandet nu på sluttampen och inte göra kollage av stående bilder, för de blir så pyttesmå i mobilen har jag märkt.