"Han frågar vad du gillar att göra, jag skriver äta tacos och spela kubb"

WHAT UP
 
Sist jag skrev mådde jag prima, med en mage full av carbonara men följande morgon när jag vaknade var jag heeeelt sänkt. Kände mig febrig och huvudvärkig så trots att det bar emot så in i helskotta och jag hade ångest inför det hela morgonen var jag tvungen att kasta in handduken kl 15 och gå hem tidigare (skulle egentligen slutat kl 21 men nej det hade aldrig gått.) 
 
Så halva onsdagen låg jag och dog i soffan och likaså hela torsdagen då jag sjukanmälde mig och bar pyjamas till kl 16.30 (då jag åt middag haha). Finns inte mycket mer att säga om den dagen.
Så energifylld, sån lyster.
 
Igår var det fredag och jag hade redan kvällen innan bestämt att jag inte fick vara sjuk längre, funkade ganska bra faktiskt! Åkte in och jobbade 10-17 och försökte bara snyta mig när jag var själv i butiken men var tvungen att tumma lite på den regeln efter ett tag.
 
På kvällen sen var det dags för den mycket efterlängtade tacokvällen hos Camilla med mina favoritpysslingar. Tacos är ju alltid svingott men igår smakade det ovanligt gott, som livets nektar <33333 Shout out till Camillas guacamole (uttalas "guuuAAAc-a" som en anka låter) som var gudomligt god. 
 
Kvällen var sååå mysig, alla var rätt döda så det var välbehövligt att bara få sitta och snacka skit och skratta och äta choklad. Sen släpptes Camilla lös på min utdöda Tinder och det spårade lite på slutet så nu har jag fått massa meddelanden hela morgonen hahaaaa.
 
Nu ska jag äta lunch till frukost för jobb väntar idag och imorrn, ser typ fram emot det? Hade varit bättre utan slemhosta men det är en annan femma.
Obs inte mina äpplen, Elisas påfund!!