100 dagar kvar som student

Dags att uppdatera kanske? Jag gör (som vanligt) ett halvhjärtat försök.
 
Vill minnas att det var i torsdags jag skrev sist. Efter det följde en jobbhelg som var hyfsat uthärdlig men som drog med sig ännu en dunderförkylning som äntligen börjar lägga sig. Men innan den bröt ut hann jag ha en supermysig Melodifestivalkväll med Johanna i lördags. Hon kom till mitt jobb när jag slutat och vi storhandlade på Coop innan vi tog bilen hem till mig där vi lagade tacos i sann Melloanda. Johannas guacamole var så jäkla god, vi båda föråt oss under middagen men kunde ändå provsmaka den nya Marabousmaken fudge & havssalt - lät godare än vad den var... dock var vi nog inte optimala testkaniner efter tusen kilo tacos och chips i magen. Får se om jag ger den en chans till...
 
Förutom Melodifestivalen såg vi även delar av tredje Hobbitfilmen, klagade på hur dålig den faktisk var och försökte minnas var Legolas kommer ifrån. Jag var övertygad om att det väntade en hångelscen mellan Gandalf och Galadriel och Johanna berättade om en mysko man som bröt höften när han gjorde sälen på en kontorsstol hahahah. Tack (lååångt i efterhand haha) för en jättemysig kväll Johanna :)))))))
 
Efter helgen rullade en ny vecka igång på uni. Var som bekant förkyld så har bara varit på föreläsningar och sen åkt hem. Hade velat gymma men det skulle bara slutat i katastrof, var min bedömning. Ovant att bara sitta hemma och inte jobba förresten, men jag börjar vänja mig.
Igår vaknade Stockholm upp till det här, que????? Det här ingick inte i min plan. 
 
Idag är det exakt 100 kalenderdagar kvar till examen!!!!!!!!!!!!!!!! Stört. OM jag lyckas ta examen dvs, tar inget för givet längre.
 
Något annat som hände idag var föresten att bokrean startade och jag gick nuts. No ragrets. Ända sen Martina Haags bok släpptes och hyllades för ett år sen har jag räknat iskallt med att den skulle komma på bokrean 2017 och well well WELL nu har jag den äntligen. Ska börja läsa redan ikväll tror jag. Nånting måste jag ju göra med all min nyfunna fritid.