Elastic heart

Ett sista födelsedagsinlägg sen är det sluttjatat, jag lovar, för jag är omringad av så otroligt omtänksamma människor. Av Johanna, Freja, Sara och Linda fick jag en förstoring av vår mamma mia-bild som ska spikas upp på väggen snarast. Jag fick även världens finaste armband!!!!! Blev så glaaaaaaaaad så jag ville bara rulla runt på golvet och krama er alla men nådde inte så satt bara och viftade med armarna som en slarvigt amputerad bläckfisk. Bäst är ni i alla fall!
 
CHOCKEN som sedan infann sig när jag öppnade Julias paket och det låg ett annat minst lika fint MBMJ-armband i den rosa, lilla asken. Blev helt ställd och stum, tror inte ens jag sa tack (haha så otrevlig) men jag fick typ kortslutning i hjärnan. Hade verkligen ingen aning och blev så sjukt överraskad men självklart också jätteglad verkligen! Tack älskade vän, vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till och vad jag gjort för att förtjäna dig.
 
Som om det sedan inte var nog med överraskningar såg jag när jag kom hem till paketen från familjen att det låg ett tjockt, brunt kuvert på bordet. Det visade sig komma hela vägen från Oxford och innehöll min senaste stormiga förälskelse Reese's samt världens finaste kort från Izbel herself. Trodde först det var ett köpt kort tills jag skymtade Haymitch och tänkte "....vänta nu......." TUSEN TACK DIN GALNA SPANSKA TANT.