Making sure that we're remembered

Men heeeej där!
 
Jag har haft en av de bästa helgerna på länge men det finns absolut ingenting att skriva om den eftersom inget har hänt haha. Jag har lagt i ytterligare en växel i projekt Beach 2015 (haha gud så töntigt) för jag pallar ejjj meeeeer och det känns så jäkla bra. Har proppat i mig frukt och grönt och tränat flitigt samt städat mitt rum från grunden, skrivit en del och överlag lyckats bocka av massa grejer på min "Att göra"-lista. 
 
Igår jobbade jag hela dagen och gjorde benböj i smyg i omklädningsrummet haha. Tanken var att jag skulle jobbat idag också men jag var tvungen att avböja det i förmån för en gruppgenomgång i skolan som var schemalagd 9-12 men som var klar 10.30, med andra ord hade jag hunnit till jobbet -.- Nåväääääl...
Istället hann jag köpa lite saker samt gå till Elgiganten och ÄNTLIGEN få bukt på telefonen. Telefonnumret skulle hoppat över till nya SIM-kortet senast igår var det sagt men något sådant skedde ej... Nu är det i alla fall äntligen fixat så bomba gb (hahaha playaheadtider, den som förstår är cool.)