Spröd som ströbröd

DETTA ÄR VECKAN SOM GÅTT I STORA DRAG:
 
Försöker käka storfrukost när jag börjar jobba kl 12 eftersom jag missar lunch då.
 
 
Hängde i en mysig bokhandel i väntan på Miriam vars tunnelbana var sen. Vi drack cava så det såg ut som vi firade något alternativt var på romantisk dejt men i själva verket satt vi bara och snackade skit som vanligt.
 
 
Har hunnit med att vandra på stan lite också, mest för att kolla julpynt och julklappar. På Black Friday höll jag mig undan dock.
 
 
Jobbade i torsdags och här är en oklar bild från när jag försökte samla energi tror jag.
 
Linda kom på middag och vi återskapade våra DELICIOUS BURGERS från i somras och de var lika goda som jag mindes dem. Ville nästan fälla en tår av lycka. Till efterätt åt vi mosad kaka med citronflavör som på ett helt magiskt vis fick vinet att smaka mandel när man drack och åt samtidigt. Kemi at its finest.
 
Kvällen var fantastisk i all sin enkelhet, vi pratade om att vi antagligen är unga och dumma just nu fastän vi inte insett det (för att vi är dumma. Och unga.) Ändå en trösterik tanke måste man säga. Bokdiskussion övergick till Pinks greatest hits som övergick till Shakiras worst hits som till slut oundvikligen övergick i att Linda åkte hem (men inte utan att missa pendeln med 0.1 sekunder). SÅ BRA KVÄLL. SÅ BRA LINDA.
 
 
På söndagen kom mamma förbi och vi åkte in till stan. Hon köpte en kappa och jag hittade en väska som jag bara inte kunde lämna kvar i butiken, den var för fin. Småväskor är mitt kryptonit, som vi alla märkt vid det här laget. När affärerna stängde tog vi ett glas vin i väntan på att biofilmen skulle börja: Mordet på Orientexpressen. Efter det åt vi middag men jag var dessvärre så jävla popcornmätt så njöt inte direkt. Tyvärr.
 
 
Idag har jag hållit igång sen klockan 06 och är sjuuuuuuuukt trött. Gryningsuppvaknandet var på intet sätt självvalt utan berodde på att mamma sov över (och lät mig inte sova EN BLUND fyfan) och skulle iväg till jobbet som en riktig vuxen.
 
Jag har idag istället iklätt mig husmorsrollen till fullo och tvättat fyra maskiner samt förberett 11 (!) matlådor som nu står i frysen. Åkte även till Bromma Blocks en sväng och köpte lite julklappar (fast varannat inköp var till mig själv HEHE). Hur mycket jag än älskar bilden av den stora julklappsrundan på stan där man virvlar runt med fjorton shoppingpåsar har jag kommit fram till att jag i år ska ta det mer i etapper och inte heller vänta in någon slags julstämning innan jag börjar köpa de klappar jag redan planerat.