"Jag känner mig som Per Gessle!"

Hej hoj!

Tänkte att det är bäst att jag uppdaterar nu med tanke på att universitetet drar igång imorgon och uppdateringen kommer antagligen vara kass eftersom mitt liv kommer vara så ointressant haha.

Jag kan inte påstå att jag "inte är redo" för mentalt har jag förberett mig på den här omställningen att komma tillbaka till vardagen ett tag nu men det känns fortfarande lite tungt att ha nio månaders plugg och ekonomisk kris framför sig när jag vant mig vid the sweet life nu haha... MEEEEN samtidigt kan man ju inte bara leva på sommaren utan jag får helt enkelt försöka se det härliga i varje dag. (Klyschigt)

I alla fall, i fredags gymmade jag länge och fick mig en riktig genomkörare för första gången på länge, motivationen kommer krypande tillbaka mina vänner! Och tur är väl det för det kan behövas nu när jag avslutar min period som "sommarfetto" hahahah. Myntade det uttrycket i ett sms med mamma och tycker det är rätt passande namn för under hela sommaren har jag anammat samma livsstil och kost som ett classic fatass och det har varit ljuvligt!! Nu till hösten ska jag dock tillbaka till gamla rutiner (med vissa justeringar) så vi får se hur det går.

Igår gjorde jag bejublad (jag stod för jublandet) återkomst på jobbet, om än för tre timmar bara hehe. Sen på kvällen hade vi gäster (skrev "rester" först haha oglammigt) och grillade tonvis med kött vilket var såååå gott. Kubb spelade vi också och finns det något annat spel som pendlar mellan att vara roligt och tråkigt lika mycket som kubb gör? Tror knappast det alltså.

Det var allt för den här gången, vi får se när jag hör av mig igen. Har hela nio tvprogram som jag är taggad på ska ha premiär nästa vecka eller senare så när jag väl uppdaterar kommer det säkert inledas med "MAMMA HADE RÄTT NÄR HON VARNADE MIG FÖR ÖVERDRIVET TVTITTANDE NÄR JAG VAR LITEN!! JAG HAR FÅTT FYRKANTIGA ÖGON!!!"