"VAD GÖR DU GÖSTA?!"

Helloooooouuuuuuu!
Jag har inte suttit vid datorn de senaste dagarna så här kommer en snabb summering av mitt liv thus far (eller åtminstone två dagar av livet.)
 
I fredags jobbade och gymmade jag som vanligt. Just det! Under dagen firades det med champagne (i vinglas) och jordgubbar också!

Igår var en HELVETISK OTURSDAG men samtidigt strålande på många sätt och vis,I'll explain:
Dagen började med att jag åkte in till stan för att träffa Bella, när det var en minut till tåget skulle komma ramlade plötsligt en fullgubbe ner på spåret i sällskap av tusen ölburkar och flaskor! Lyckligtvis hoppade ett gäng män ner och fick upp både fyllot och alla burkar innan tåget kom, aaaah det är fan läskigt att se sånt alltså... 
 
Hur som helst så kom jag tillslut fram till Bella och vi fick runt i affärer och klämde på reaplagg, trevligt trevligt.
På hemvägen sen så GICK BRON SÖNDER så jag blev sittande vid busshållplatsen i en och en halv timme med en stor flock människor, det såg ut som på en festival. Jag blev kompis med en tant under tiden i alla fall, alltid nåt.
 
Tillslut fungerade bron igen och en buss kom som förde mig halvvägs hem, resten fick jag springa. Väl hemma glufsade jag gudomliga pannkakor (<3333333333333333333333) innan jag svidade om till något mer festligt och traskade ner till busshållplatsen för en utgång med Isabelle och Johanna med flera. Där satt jag i 40 min utan att en enda bussjävel dök upp, jag fattade då det sorgliga beslutet att kuta tillbaka hem, rivstarta bilen och brumma iväg till tunnelbanan, så lätt ger jag inte upp! På vägen kastade sig en självmordsbenägen grävling ut framför bilen så jag fick panikbromsa och missade därför tunnelbanan precis! Grrrrrrrrrrr..... MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN tillslut nådde jag i alla fall mina kära vänner (i den benämningen ingår även Björn Gustafsson iförd mjukisbyxor som jag skådade på vägen) och jag hade en jätterolig kväll, TACK VÄNNER!
Dagens och kvällens (gjorde lite proffsiga redigeringar.)
Wiiee! <3 / HAHA den trängsta sko jag någonsin skådat, det bara väller ut! (för övrigt det konstigaste collage jag gjort hittills)